Vattningskoma

Här händer det saker när man minst anar det. I dag gav jag flickorna varsitt märgben storlek bamse och bytte om till bikini, drog fram vattenslangen och började vattna tujahäcken mot grannen. Sen stod jag där i koma bakom 120-staketet och tänkte att denna sommaren kanske häcken äntligen blir så stor att jag slipper se grannens infart och biluppställning bakom den.
vattna1juni13
Så djupt i vattningskoman var jag att det svarta djuret inne på grannens infart hann passera innan jag hann uppfatta vem det var.
vattna2juni13
Va fasen gör Iris på andra sidan häcken? Hur kom du dit Iris!?

Iris bara travade målmedvetet på och fortsatte ut på gatan, svängde runt hörnet och tillbaka hem till grinden. Jag insåg att det inte var så stor idé att skälla på henne utan skyndade bara på henne på väg mot grinden och där berömde jag henne när hon kom in.

Där fick jag för att jag slappnade av och inte använde mina ögon i nacken…

2 svar på ”Vattningskoma”

    1. En stor katt i så fall! Och Iris gillar ju vattenslangen så det hade blivit skön belöning för sin utbrytning! Razz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette