Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris bästis är här nu – Livet med dobermann

Iris bästis är här nu

Det är alltså hunden Anna och matte Emelie som är här nere i Skåne och hälsar på. Våra kompisar från Stockholm.

När Anna var liten valp träffades vi jämt och Anna och Iris lekte massa, massa. Då var de bästisar och kunde ligga och krokodila hur länge som helst med varandra.

Nu har det gått några år och hundarna ses inte lika ofta plus att jag upplever att Iris blivit mindre och mindre leksugen med andra hundar. Hon vill helst bli lämnad ifred och är rätt tråkig hundkompis. Inte ens Lina leker med henne så ofta för att hon är en sån översittare. Därför visste jag inte hur hon skulle vara nu när Anna kom ner.
anna13.1
I går när de kom var Iris lite bossig när Anna ville leka. Iris har alltid låtit mycket och gärna och hon liksom mullrar och morrar och är en översittartyp. Tryckte ner Anna i gräsmattan och stod över henne och lät fult.
anna13.2
Men så gick det en liten stund och så blev det tyst. Plötsligt var det bara flåsljudet från öppna hundmunnar och judorullningar som hördes.
anna13.3
Plötsligt låg Iris på rygg breddvid Anna och tassar och tänder var i en enda glad röra.
anna13.4
Anna är fortfarande Iris bästa lekkompis!
annaa13.5

7 svar på ”Iris bästis är här nu”

  1. Det är fantastiskt när vovvarna kan leka :-D och när man ser att de har kul.

    Snyggingen har inte fått träffa sin Böna (som varit hos sin ”På-riktigt-matte”) nu när hon löpt och han har gått här hemma ensam och suckat. På fredag kommer hon tillbaka till oss och flocken är fulltalig igen. Kan tänka mig att det blir fullt race då. En tyst lek med ”flåsljud och judorullningar”.

    Må gott

    //Britt

  2. Ahh vilka härliga bilder!

    Underbart när hundarna kan träffas och leka, utan att se varandra ”jämt”.. O dessutom två tikar, det är ju alltid lite extra spänning i luften då .. :P

    1. Anna är helt fantastisk, hon har ett väldigt fint hundspråk och till och med Iris som inte gillar någon gillar henne! :))

  3. Min hund har ingen hund att ”krokodila” med sådär, hon har försökt nån gång med sin ända riktiga hundkompis men han fattade ju ingenting! :-/ Så numera brukar jag och hon krokodila med varandra! :blush: Det går till som så att hon ligger på rygg, gapar, flåsar och jag sitter bredvid och ”biter” henne med handen (och hon ”biter” tillbaka).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *