Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kennellägret är slut – Livet med dobermann

Kennellägret är slut

Nu är årets kennelläger slut. Tre otroligt soliga och varma dagar med träning, fika och rätt mycket fnitter är över. Jag har haft det jättekul!

Jag oroade mig lite innan för Lina då det var bilåkning till och från Eva varje dag. Ligga i bilen i värmen. Men Lina hade en sån tur att hon fick vara hemma hos Lena som vi bodde hos. Så när vi åkte på morgonen fick Lina strosa hemma på Lenas tomt. Tre tusen kvadrat, sällskap av lilla valpen Fuska och husse Clas. Lina har fått riktiga mysdagar och Iris och jag har fått träningsdagar.

Iris har varit glad och träningssugen hela hela tiden trots värmen. Alltid så taggad att det ibland slår över. Alltid olycklig när jag inte är i närheten och det inte är hennes tur att träna.

Eva har upp bilder på sin blogg, kolla här. Jag lånade bilden nedan därifrån då jag fortfarande är datorlös och inte kan ladda ner alla bilderna jag tagit.
image

Nu är vi i Borås och har precis bäddat i bäddsoffan! Lina och Iris har redan slocknat som ljus och jag ska strax göra dem sällskap.

7 svar på ”Kennellägret är slut”

    1. Alla kanske inte har möjlighet att fixa läger. Men det är väldigt kul att träffa uppfödare och de andra som har hund från kenneln!

  1. Hej!
    Vi är en webbshop som är intresserade av att samarbeta med er blogg.
    Vi hade tänkt ett länk utbyte om det vore intressant för er?
    Kontakta oss gärna ifall du har några andra förslag eller idéer!
    Med vänlig hälsning
    Smpetshop

  2. Hej,

    Insåg inte att detta var ett gammalt inlägg men tråkigt att lägret tog slut. Ska ni vara på fler läger i år när situationen blir bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *