Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Efter två månader är det hög tid… – Livet med dobermann

Efter två månader är det hög tid…

Efter jobbet i dag åkte jag ut till klubben. Väl där kom jag på att det var ungefär två månader sedan jag var där och tränade sist. Hoppsan!

När vi kom var vi själva på gräsmattan och jag tränade plats och hoppet med Iris. Efter ett tag dök delar av klubbens ”schäfermaffia” (som inte är maffia på något annat sätt än att de är en grupp killar som brukar träna där och har schäfer). Då satt Iris och jag redan på bänken och hade paus och det blev rätt bra träning det också. Man ska nämligen inte skälla på luddhundar. En av schäferhussarna hade sett att jag skickade Iris att rondera lyktstolpar och kom fram och pratade lite, han tyckte att det såg kul ut.

När de flesta av dem tränat en stund var det bara en schäfer kvar på planen och då passade jag på att resa rumpan från bänken och leka/träna lite till med Iris. Vi la bollen som extern belöning och det gick bra tills schäfern gjorde inkallning med ställande och läggande (tror jag) rätt över Iris boll. Då såg jag på henne att hon ville springa bort och hämta sin boll och vi tog det säkra före det osäkra, jag höll i Iris halsband en liten stund.

När vi kom hem igen bytte jag om och bytte hund. Lina och jag sprang fem km tillsammans. Jag ska springa ett motionslopp snart och Lina är en väldigt bra träningskamrat, hon lufsar så fint vid sidan av en och bara är. Inga rally-ambitioner där inte!

Iris och Lina är bra träningskompisar båda två fast på väldigt olika sätt.
4sept13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *