Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 HundCampus! – Livet med dobermann

HundCampus!

I fredags anlände jag och Lina i sällskap av Linas uppfödare Eleonor med styvdotter Emelie och hundarna Ilma och Winnie till Hällefors och HundCampus. Där spenderade vi helgen med att gå grundkurs i specialsök. Det går inte att beskriva hur kul och spännande det var! Jag som bara haft hund i sex månader var inte ens förberedd på den kompetens som fanns där. Att sitta och lyssna på Lennart Wetterholm och höra honom säga att han inte kan allt utan ständigt lär sig nya saker, är enligt mig bevis på både vishet och ödmjukhet. Det är väldigt svårt att inte känna stor respekt och beundran för en sån person.
.
Även om jag lärde mig så mycket under helgen så var det ändå bara som att skrapa på ytan. Väljer jag att gå hela utbildningen så ligger mycket jobb och mycket övningstid framför oss. För att inte tala om pengar och resväg! Det är några mil mellan Ljungbyhed och Hällefors… Ungefär 50 mil för att vara mer specifik.
.
Helgen har gett mersmak och en stor vilja att få lära sig mer. Det var även jättekul att få träffa Linas uppfödare Eleonor under en hel helg och få lära känna henne bättre. Få höra hur hon tycker och tänker angående avel och uppfödning. Att få höra historier om Lina som liten var också uppskattat!
.
När jag hade gjorde min värnplikt hade jag en Kn (numera som Mj) och en Fk (numera Kn) som trilskades med att alltid tjata om frågan vad det är som skiljer amatörerna från proffsen. Svaret är "detaljerna". Efter att ha varit på HundCampus hela helgen så kan jag inte låta bli att tänka på det där igen. För HundCampus har koll på detaljerna!
.
Som vanligt har jag tagit mycket bilder, en bråkdel har jag lagt upp här. Som ni kan se så blev det även mycket lek och skoj mellan lektionerna. Vill även rikta ett stort tack till Emelie som hjälpte till att ta bilder på oss när vi var inne i labbet! Utan henne hade ni inte fått se bild på mig när jag "leker hund" och kryper runt på golvet och nosar och pratar med burkarna för att väcka Linas intresse.

.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”HundCampus!”

  1. Eleonor writes:

    Superfina tjejjer, och så duktiga på att lukta på saker också – bägge två! :)
    TACK f en mkt rolig helg i trevlig sällskap!
    Kram Eleonor o gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *