Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Pappautflykt med hund – Livet med dobermann

Pappautflykt med hund

Den senaste veckan har det varit lite dåligt med blogguppdateringar. Detta då min pappa varit här och hälsat på i sex dagar och hundutflykterna bytts ut mot pappautflykter kan man säga. Följaktligen har det inte hänt så mycket på hundfronten.

Några utflykter har hundarna följt med på dock. För några dagar sedan åkte vi till Skanör och Falsterbo och gick bland annat en liten promenad i naturreservatet Flommen.

Vovvarna fick inte vara på själva stranden nu under sommarsäsongen men det var lika vackert att titta på havet lite på håll. Hundarna ska vara kopplade i naturreservatet men Iris fick en kort dispens när hon skulle posera framför kameran. (Hon glor efter husse och Lina, inte någon sällsynt eller utrotningshotad pippifågel.)

Husse är den mest konsekventa av oss två när det kommer till att koppelträna med hundarna och den hunden som går med honom går alltid finast i kopplet. Lina var duktig och lät bli att skälla på några vovvar vi såg också.

Iris kunde också gå fint i kopplet när vi tjafsat om den en bra stund. Jag skyller på lukten av hav och att Iris ville springa ner på stranden och bada. På vägen tillbaka gick hon som man ska i kopplet.

Jag är tokigt förtjust i de små rosalila blommorna som just nu växer vilt överallt, från stränder till dikeskanterna så jag smyger in en närbild på dem också.

9 svar på ”Pappautflykt med hund”

  1. Det ser så underbart ut! :)
    Vad har ni för MINXhalsband? *nyfikenienstrut*
    Kram på er!

    1. De minxarna jag gillar bäst är de jag köpte först; http://files.myopera.com/Galjar/blog/minxhals1.jpg

      Sen har de varsitt med namn och olika färger på banden. Bilden gör dock inte Linas rättvisa men de gör sig bra på vintern mot den vita snön! http://files.myopera.com/Galjar/blog/vinter103.blog2.jpg

      Sist men inte minst ett som aldrig riktigt lyckats fastna på någon bra bild! Det står dobermann på halsbandet i alla fall… http://files.myopera.com/Galjar/albums/1884561/noblepulka1.jpg

  2. Snygga! :)
    Mina har varsitt (Doris http://files.myopera.com/sofiashundar/blog/doristigg.jpg och Lycka (och de andra två) http://files.myopera.com/sofiashundar/blog/291110%2019.jpg) och jag är såå nöjd med dem!
    Det verkar även tjejerna vara, de går faktiskt mycket bättre i kopplena när de har dessa breda halsband :) Lade in en ny beställning idag, vi skrev på samma bild på fb ;)
    Vår tjejer kanske får liknande halsband nu då :)

  3. Hejsan!
    Du missade inte hundbadplatsen i skanör ? Den ligger närmast mot hamnen! :)
    Skanör/Falsterbor är en underbar plats!
    Mvh Åsa & Mallan

    1. Joo, vi missade hundbadplatsen! :-((

      Fast det var kanske tur, det var ju en pappautflykt och hade jag vetat hade det blivit hundutflykt och blöt hund i bilen sen! :p

      Vi får åka dit igen, tack så mycket för tipset!

  4. Hehe, Magnus och Lina ser ut som att de posade för en Dressmann-annons, du ser destå flummigare ut :grin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *