Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Linas vanliga dag – Livet med dobermann

Linas vanliga dag

I dag har Lina och jag varit ute på en skön och solig promenad bara hon och jag när husse var ute och sprang med Iris. Det är de bästa promenaderna tycker Lina när inte Iris är med alls! Då får Lina lite extra fjäder i svansen och kan nosa hur länge hon vill på alla fläckar och intressanta saker. Hon är dessutom alltid redo och beredd om och utifall hon ser en annan hund som kan behöva få sig en liten utskällning.
23sept13.2
Lina och jag gick på gatorna häromkring och ute på fältet i närheten. Lina hade precis rullat sig i högt, skönt gräs när husse och Iris kom springande förbi oss. Lina brydde sig inte så mycket om det.
23sept13.1
Efter det såg vi två andra hundar på fältet som vi tittade noga på. Den ena var labben som alltid brukar skälla, då skäller Lina alltid extra högt tillbaka.

Nu när vi bara såg dem på avstånd så tittade Lina bara på dem så länge att hon inte kunde hålla sig längre och var tvungen att hugga tag i kopplet och drog och studsade runt med det i munnen en stund. Sen gick vi vidare längs vägarna här på området och Lina såg till att gå så nära staketet som möjligt vid alla tomter där det bor hundar. (Lina vet precis vilka det är!)
23sept13.3
Vi gick först förbi skällande labbens hus, sen de två luddiga hundarna som alltid skäller mest, följt av huset där det bor två jrt, vidare bort till huset som har schäfer, förbi lilla terrierns hus, vidare bort till arga terrierns hus, till Linas boxerväns hus och sen förbi den lille frallans trädgård. Ingen var ute på sin tomt!

När vi kom hem till oss igen hade Lina inte fått skälla på någon annan än en katt och hade massor med kraft och energi kvar! Lina kunde därför tänka sig att leka en stund i trädgården med Iris (till Iris stora glädje)!
23sept13.4
Under tiden krattade jag löv och jag hann faktiskt kratta en stund innan jag såg att Lina var färdig med leken. Då kunde Iris göra hur många lekinviter hon ville, Lina brydde sig inte utan låg bara och tittade på henne. När Iris hade gett upp stängde hon ögonen och vilade lite.
23sept13.5
En rätt trevlig och vanlig dag i lilla Linas hundliv.

Ett svar på ”Linas vanliga dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *