Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Grenar och balansövningar – Livet med dobermann

Grenar och balansövningar

Efter att ha lämnat Stockholm på lördagskvällen åkte Iris och jag vidare hem till min mamma som bor i Katrineholm. När vi vaknade i morse var det strålande sol ute och därför passade vi på att njuta av vädret innan vi satte oss i bilen och åkte vidare hem mot Skåne.

Först gick Iris, mamma och jag en promenad. Vi mötte en hanhund som hängde ut i kopplet och liksom gnydde sin väg förbi oss. Matten verkade lite besvärad så jag sa något i stil med att ”Jag tror han har rätt, hon är nog i höglöp nu”. Matten svarade något om att det var det tydligen fler som var. Jobbigt att vara pojkhund i dessa tider.

När vi kom hem skulle J-O precis börja såga ner en stor jädra buske på tomten. Utomhusprojekt, jippie! Så vi hjälpte till Iris och jag.
13okt131
Iris höll koll på alla grannarna och alla stora grenar och pinnar som vi fällde och sågade ner. Hon var med där det hände, inte alltid på rätt plats men å andra sidan så rör hon sig så fort att man inte hinner säga till henne innan hon ändå flyttat på sig.
13okt132
Iris hade även lite mer ingående noggranna projekt bland grenarna.
13okt133
När vi hade sågat ner allt passade jag på att öva på stå (still) och sitt med Iris under tiden som hon trampade runt bland grenarna. Det blev rätt bra balansövningar för Iris. Under tiden hon jobbade på att hitta balansen och bra ställen att sätta tassarna funderade jag på vem tusan det var som stod bakom häcken och spionerade på oss.
13okt134
Eter några timmars skönt solsken och mammas goda lax satte Iris och jag oss i bilen och började åka mot Skåne. När vi kom fram spöregnade det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *