Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi kollar in en ny BK – Livet med dobermann

Vi kollar in en ny BK

Efter att ha tränat mycket med Iris och lite med Lina i går så kände jag ett sug efter mer hundträning och en längtan efter en riktigt appellplan. Började min jakt på en ny BK, packade in hundarna i bilen och åkte för att kika på en i närheten. Det var fint där! Stora planer och klubbstuga, allt såg välskött och snyggt ut. Men det var helt folktomt så vad vet jag om det är en bra klubb eller inte?

Om någon som vet mer om LaBK läser det här så får ni gärna säga vad ni tycker!

Tog först ut Lina ur bilen och tog en liten sväng med henne för att sedan träna lite hopp. Hon ville hellre titta sig omkring än att titta på hindret. Blev lite nervös att några rådjur stod och glodde på oss i någon buske och vi avbröt träningen för att gå och kika in genom klubbstugans fönster istället.

Bytte hund och tränade på hoppet med Iris istället. Hon kikade inte efter annat. Kanske hade de vilda djuren gått hem till skogen igen?
När vi var färdighoppade tog jag bägge hundarna med mig och så gick vi och kollade på vattnet i närheten istället. Undrar om man får bada med hund här på somrarna? Fin sandbotten och långgrunt var det i alla fall. Trodde att bara Iris skulle vilja knata ut i det kalla vattnet men Lina gick också ut, det är hon som står och lapar lite vatten längst ut på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *