Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Död, sjuk och lite sjuk. – Livet med dobermann

Död, sjuk och lite sjuk.

I dag skulle jag träna med Eva och Vega. Men så blev jag inringd till jobbet sent i går och jobbade natt och när jag kom hem i morse från jobbet var jag helt slut och hade bara ont i huvudet. Det var bara att höra av sig till Eva och ställa in.

Mycket riktigt sov jag hur länge som helst och när telefonen till slut väckte mig vid 14-tiden var jag förvånad att inte Lina eller Iris hade väckt mig tidigare.

Några timmar senare fick jag reda på att en kompis förlorat sin dobermannkompis i dag. Sorgliga besked.

Sedan pratade jag med en annan vän om hennes sjuka dobermannvovve och vad veterinären sagt i dag när de varit där. Jobbigt att vänta på besked och provsvar om sin bästa kompis, att inte veta.

Gick ut på promenad med mina egna vovvar och upptäcker att Lina betedde sig konstigt. Länge trodde jag att hon behövde göra nummer två men inte kunde hitta ro i kroppen att göra det. uvihund Men så kissade hon bara varje gång istället. Många gånger och bara några droppar i taget. Oron verkade gälla själva kissandet och inte att hon var nödig.

Misstänker att Lina har en urinvägsifektion och även om det är lätt att ta reda på och åtgärda så kändes det bara som att det blev för mycket på en dag. Jag vill att alla vovvar ska må bra och vara friska!

Ska ringa veterinären i morgon, Lina är för dyrbar för att ens fundera på om det ska gå över av sig själv.

6 svar på ”Död, sjuk och lite sjuk.”

  1. Jag har gett vanlig c- vitamin i tablettform till min hund när hon hade uvi. Vi var hos veterinär förstås och jag kollade med henne om det var ok att ge. Det var det och även hundar kissar ut ev. överskott, så man behöver inte vara rädd att man överdoserar.

  2. Jag sörjer över alla dobermann som måste gå bort och mina tankar finns hos matte och/eller husse som har mist sin bästa vän. Min fina dobbe gick bort i augusti förra året och det går inte dag utan att vi tänker på honom.

    Önskar allt gott åt Lina och att hon blir bättre. Fina Lina grånos!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *