Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Snö är kul, så länge man kommer ihåg att stänga jackfickan! – Livet med dobermann

Snö är kul, så länge man kommer ihåg att stänga jackfickan!

Äntligen snö! Snö är kul och med varma kläder kan man vara ute hur länge som helst!

Vi skuttade ut genom ytterdörren och ut i snön på kvällspromenaden igår. Sen gick vi vidare ner mot lilla affären. När vi gått några hundra meter bestämde jag mig för att ringa Magnus. Telefonen låg inte kvar i jackfickan! Inte helt nöjd började jag och Lina följa våra spår i snön tillbaka hemåt. Ingen telefon. Dessutom hade våra spår blåst bort precis utanför huset, där vi hoppat runt som mest. Tog ytterligare en tur med hund och en utan, men hittade ingen telefon. Lina har ju hittat en mobil tidigare, men det passade sig tydligen inte att leta rätt på min. Satte upp lappar i detta hus samt i grannhuset. Tänkte att jag kanske kunde rädda mitt sim-kort i alla fall om någon skulle hitta telefonen.

Gick samma runda imorse med Lina och kollade sen lite extra när jag skulle gå till skolan. På väg hem från skolan konstaterade jag att plogbilen kört både här och där och att det till och med var breda däckspår på gräsmattan. Så inte nog med att mobilen legat ute i snön i nästan ett dygn, den var antagligen bortplogad och överkörd också. Suck och stön.

Så ringer den vanliga telefonen här hemma, någon har hittat telefonen. En hundägare i grannhuset! När jag hämtade den (och passade på att klappa hennes mjuka, lena hund som Lina mest brukar skälla lite på) så berättade hon att telefonen legat bara några cm från de breda däckspåren. Jag bryr mig inte om det var hunden eller matte som hittade telefonen, de ska belönas bäggge två! Och roligast av allt, telefonen fungerar utmärkt!

Så nu ska vi skutta vidare i snön, hela vintern, men med stängda fickor.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Snö är kul, så länge man kommer ihåg att stänga jackfickan!”

  1. Eleonor writes:

    Jag kan inte riktigt bestämma mig om du är mest lik Tigger eller Nasse med din härliga inställning till livet! :) Tänk om alla kunde vara lika snälla och positiva som du, då vore världen ett better place! :-D
    Kram E o hundgänget

  2. Hmmm.. för någon dag sedan så sa en klasskompis till mig att jag är lik Pippi Långstrump. Jag fattar ingenting. Blandningen blir randig gris med flätor? Inte ett dugg likt mig, hehe! Jag tycker mest att jag är vanlig.
    /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *