Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Överskottsenergi – Livet med dobermann

Överskottsenergi

Jag satt uppe rätt länge framför datorn i går kväll. Lina sov i min säng. Någon gång efter midnatt studsade hon dock upp och började leka runt här i rummet. När jag inte ville leka sprang hon fram till sin bia-bädd, slet upp filten och började sen rufsa runt med den. Där och då bestämde jag mig för att Lina skulle få springa av sig all sin överskottsenergi dagen därpå.

Följdaktligen stoppade jag in mig själv och hunden i bussen och åkte mot fårhagen denna förmiddag. Det snöade och när vi kom dit var vi de enda där. Lina for runt rätt bra ändå och det går ju att leka med matte också när det kniper. Lina och jag har gemensamt bestämt att kopplet ÄR en leksak och det går att ha dragkamp om det rätt länge. Så vi hade kul ändå. Jag kampade och tog bilder samtidigt, en rätt stor utmaning vill jag lova! När Lina skakar kopplet eller gör kraftiga ryck i det så är det svårt att försöka hålla sin egen kropp still och knäppa bilder samtidigt. Men det gick.

Till slut kom det lite andra hundar. Så då tog jag lite bilder på dem också. Följdaktligen så finns nu ett gäng nya bilder att beundra här.

Men vi var borta i nästan fyra timmar så jag hoppas att vi gjorde av med lite av den där överskottsenergin! Dessutom var hundarna och hundägarna som dök upp riktigt trevliga prickar hela bunten. Så det var trevliga timmar för både mig och Lina.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *