Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Linas lilla öga – Livet med dobermann

Linas lilla öga

Min stackars hund vaknade imorse med ett konstigt högeröga. Fullt med grön-gult kladd och själva ögat var rött. Sötnosen har gått runt och blundat med ögat hela dagen i väntan på att få åka till veterinären. Väl hos veterinären så var Lina väldigt duktig. Veterinären lyste med lampa i Linas öga och klämde och kände lite här och var. Lina satt tyst och fint. Sen fick hon antibiotikasalva som hon ska få i ögonen i 10 dagar. Jag passade på att väga Lina i väntrummet, hon väger 29 kg. Frågade veterinären om Linas kropsstorlek och hull (då hon får stora mängder mat men inte verkar vilja bli större). Veterinären sa att Lina var bra i hullet och sa att som hon ser ut nu så är hon sund och fin och slank, vlket bidrar till att hon antagligen kommer att leva längre. Kul och bra! Så vi kommer att fortsätta som vi gör, med att gå i högt gräs, över stock och sten och upp och ner, men inte äta mer mat. Muskler, inte mage! När vi ändå var hos veterinären passade jag på att ta prover för att kolla om rabies-vaccinationen hon fått funkat. Så det togs ett blodprov också. Lina satt tyst och fint. Sen fanns det en kanin i bur i väntrummet då vi skulle gå, den kände Lina lukten av och pep/ylade lite, då var Lina inte särskilt tyst men väldigt fin. Denna bild är bara skryt över att jag tvättade köksfönstren idag och det var jättetråkigt och tog lång tid men det blev väldigt fint!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Linas lilla öga”

  1. PalleQ writes:

    Stackars Lina!
    Men vilken turgumma hon är som har en nästan fördigbakad sjuksyster som passar upp på henne dygnet runt och droppar salva i hennes öga på ett mycket professionellt sätt ;-)
    Och vad gäller Linas slankhet så är det bara att titta på hennes matte… sådan mor sådan dotter eller vad säger man? Fortsätt hoppa över stock och sten men fortsätt också att njuta av härliga, frasiga, underbara doggy-kulor (Lina)/ våfflor (Madeleine)!!! Hugs to you chicks!

  2. Både jag och hunden gillar att äta mycket när vi får det serverat! Följdaktligen är det bara hunden som äter mycket i detta förhållande, det är på tok för sällan som maten är klar när jag kommer hem..

  3. Karin writes:

    Nytvättade fönster i all ära, men vilken utsikt!!! Otur med ögat, men det brukar ju gå över ganska fort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *