Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Linas mage – Livet med dobermann

Linas mage

Lina har lite problem med magen, igen. Hon inledde dagen med att både mat- och vattenvägra. Något som gör mig nervös och får mig att vilja ringa varenda veterinär i Stockholm för att få råd och hjälp.
.
När jag tidigare ringt veterinären angånde just detta problem så har de sagt att så länge Lina inte får sämre allmäntillstånd, fortfarande dricker vatten och för övrigt är som vanligt så är det lugnt. Lina har knaprat Hill's i/d och Sensitive Stomach nu i sommar med gott resultat.
.
När hon vägrade dricka så kändes det plötsligt mycket mer akut. Med lite isbitar och annat pjosk så "lurade" vi henne att dricka efter en stund. Resten av dagen har hon druckit och ätit, om än med visst motstånd. Som exempel kan sägas att hon inte ville äta sitt torrfoder förrän jag plockade upp dem en och en och hon åt dem ur handen på mig. Det är som om hon kände på sig att matte ställer upp på att dalta med henne just nu och hon utnyttjar det till fullo.
.
Även om jag nu känner mig lugnare när hon sörplat i sig lite vatten och därmed kommer att kunna somna lättare ikväll så förbereder jag mig inför en natt då hon kommer att väcka mig vid behov. Håller tummarna för att vi får sova lugnt, bägge två.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *