Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina är så snygg att hon får bilar att stanna – Livet med dobermann

Lina är så snygg att hon får bilar att stanna

När vi var ute och gick med Lina i söndags så hände något kul; Vi står vid övergångsstället och ska korsa gatan då en bil stannar på ett mystiskt ställe vid vägkanten. En kille hoppar ut från passagerarsätet. Jag kan bara tala för mig själv, men jag var helt säker på att de var ett gäng som kört vilse och som nu ville ha hjälp av oss att hamna rätt igen. Killen inleder med ett "Ursäkta, men var.." (Aha! tänker jag, han är lost, jag hade rätt!) men så fortsätter han med att säga något om "..var har ni köpt den?" Va? Köpt vad? Pratar han om min läsk? Jag tittar oförstående på honom och han repeterar frågan; Vilken fin hund, var har ni köpt den?
.
Lina! Det var Lina som fick en bil att stanna tvärt och killen att hoppa ut! Och då var detta dagen innan vi åkte till veterinären och hon fick två liter dropp, det var varmt ute och Lina var rätt slö, men ändå får hon bilar att stanna! Så jag berättade vilken kennel hon kom från och svarade på lite andra frågor killen ställde. Tyvärr så satt Lina bara och väntade på att få gå över gatan och in i skuggan och var helt ointresserad av killen och visade därför inte upp sig från sin snygga och vanligtvis väldigt vakna sida. Hade varit kul om hon som vanligt gått fram och stuckit fram huvudet för att bli klappad bakom öronen. Det är hennes trademark.
.
Fick reda på att han ringt Eleonor sen. Roligt. Jag kan inte tänka mig bättre komplimang från någon som funderar på att köpa en dobermann.

Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Lina är så snygg att hon får bilar att stanna”

  1. Eleonor writes:

    Yepp, visst var det skoj! :-) Och nu är han stolt ägare till Stars of Avalon Corona Borealis. Kram E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *