Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Linas fina lever! – Livet med dobermann

Linas fina lever!

Då har vi varit på återbesök hos veterinären. Detta för att Linas blodprover visade att hon hade dåliga levervärden sist. Först pratade vi lite med veterinären och sen tog en snäll pojke blodprov på Lina. Som sjuksköterskestudent så var det med stort intresse som jag bevittnade detta! Sen fick vi åka hem och någon timme eller två senare så ringde veterinären och berättade att provsvaren såg fin-fina ut. Att de var dåliga sist var en kortvarig effekt av hennes dåliga mage. Hurra, hurra!
.
Det kostade 1300 sura kronor att ta reda på det, men det var värt varenda öre! Lina är pigg, äter som hon ska, magen fungerar bra och nu vet jag dessutom att hon funkar som hon ska inuti. Dessutom är Lina så duktig när hon är hos veterinären. Sist vi var där så fick vi ju lämna kvar henne i flera timmar, men ändå är hon glad och lugn när hon går in dit igen. Han som tog blodprovet bad mig hålla i Linas huvud då hon skulle rycka till när han stack. Jag ville inte hålla fast henne i onödan så jag bara höll handen under hennes haka. Mycket riktigt så rörde hon sig knappt! Hon bara sitter där så fint och tittar bort från det "läskiga".
.
Stackars hunden råkade även ut för kloklippning och bad idag. Inte heller något hon gillar, så fort hon ser klotången så drar hon, så fort hon förstår att vi är på väg in i badrummet och inte till matskålen så tvärnitar hon! Men varje gång jag säger åt henne att ligga vid kloklippningen så lägger hon sig och ligger där tills jag säger "varsågod". Hon försöker dra åt sig tassen lite då och då, men det är ok och jag behöver inte hålla fast henne. När hon väl står i duschen så går hon inte ut förrän jag säger "varsågod". Och jag kan inte påstå att detta är något jag lärt henne eller har tvingat henne till. Antingen så är det Eleonor som gett henne en så trygg uppväxt att Lina bara blivit så eller så är hon född cool. Kanske blandning av båda.
.
Nu ligger hon här med huvudet i mitt knä och luktar lite blöt hund. Vill ju inte att hon ska frysa när hon har lite fuktig päls, bra ursäkt för att gosa lite extra!
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *