Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 För- och nackdelar med att Lina sover i sängen – Livet med dobermann

För- och nackdelar med att Lina sover i sängen

Jag har ett fönster i vardagsrummet öppet och balkongdörren i sovrummet öppen dygnet runt. Oroar mig inte för inbrott då jag bor på elfte våningen och har en dobermann. Räknar iskallt med höjden och hunden håller alla elakingar borta.
.
Hela natten regnade det och var kallt ute. När man ligger under täcket och fryser så finns det ju inget värre att kliva upp för då blir det ju ännu kallare. Följdaktligen så gick jag inte upp och stängde balkongdörren.

Som tur var så sov Lina i min säng, så jag värmde mig på henne. Jag tror att hon också tyckte att det var lite svalt för hon använde mig som huvudkudde en stund under natten. Något som jag inte hade något emot då detta bidrog till mer värme.
.
Det negativa med att ha en varm hund i sängen är att hon är en sån sjusovare och aldrig vill kliva upp när väckarklockan ringer. Då vill jag också sova mera. Dåligt inflytande är hon.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”För- och nackdelar med att Lina sover i sängen”

  1. Haha! Vad sägs om att stänga fönster och balkongdörr om det blir för kallt?! Fast det är klart. Hellre att hunden sover på sängen.

  2. Eleonor writes:

    Haha, det beteende känner jag minsann igen. Mamma Tiara fick man minsann tjata på för att hon skulle gå upp på morgonen! :-) Om det var kallt eller regnväder så tvärvände hon när man ropade på henne, o hon förstod att hon måste gå ut i det kalla vädret. Inte för att det gjorde mig så mkt heller. *ler* Kram fr oss på Stars of Avalon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *