Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundrädsla i hiss – Livet med dobermann

Hundrädsla i hiss

Jag har svårt att förstå dem som är hundrädda, hundar är ju bland det roligaste och bästa som finns! Däremot är jag noga med att inte utsätta folk för Lina "i onödan". Jag vet ju inte vem som är rädd för henne eller ej.
.
Men ibland rår jag inte över situationen, och då kan det till och med bli lite kul, så här i efterhand! Vi bor ju högst upp i huset, på elfte våningen. Det händer ibland att grannar "hoppar till" lite när jag och Lina kommer ut ur hissen. Eller som när vi var på väg ner och hissen stannade till på en av våningarna under oss. Dörren öppnas, en dam tittar och är på väg in i hissen, skriker "Å nej, fy fan!" när hon får syn på förvånad Lina och slänger igen hissdörren. När dörren går igen fortsätter hissen vidare neråt och jag fnittrar lite på vägen ner samtidigt som jag hoppas att damen inte är kvar där uppe på sitt våningsplan med hjärtproblem eller nåt!
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Hundrädsla i hiss”

  1. Anonymous writes:

    Jag är hundrädd och jag förstår mig inte på det själv.
    Det bara är där. Det förstör mitt liv.
    Går alltid långa omvägar och kan inte slappna av i en park eller på en strand. Ifall att nån har släppt lös sin hund…
    Det känns som att det finns inte så mycket respekt för hundrädda människor.
    Hoppas iaf att du har Lina kopplad. :)

  2. Lina går alltid i koppel när vi är i närheten av folk. Jag blir vansinnig på folk som ropar "Han vill bara hälsa!" och låter sina hundar springa fram till vem som helst bara för att de har en söt hund. Som låter sin hundar springa lösa bara för att de själva vet att hunden är snäll. Är man hundrädd så skiter man ju i vilket, då vill man inte ha med hunden att göra!

    Jag som dessutom har en hund som folk går runt och tror att hon gärna äter små barn till frukost är extra noga med att se till att vi sköter oss. Det finns ju till och med folk som har egen hund men som är rädd för min hund bara för att hon är en dobermann.

    De som däremot träffar Lina och är lite hundrädda av sig brukar tycka att hon är en av de snälla vovvarna efteråt, för hon är en väldigt lugn och from soffsovarhund.

  3. Anonymous writes:

    Hundraser som dobermann, ska inte vara till något gossigt husdjur.

    Såna hundar ska användas ändast som brukshundar, t.ex inom militären eller polisen.

    Det är en hundras som inte vem som helst ska ha.

  4. :confused:

    Gillar inte anonyma kommentarer och din är ju dessutom hämtad från tidigt 1900-tal… Men för att summera vad jag tycker så tycker jag att du har rätt men ändå fel och jag förstår inte riktigt vad din poäng är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *