Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kanin/marsvins-psykos – Livet med dobermann

Kanin/marsvins-psykos

Idag börjar jag min praktik på ett sjukhus. Det kommer att bli många dagar då jag börjar ohälsosamt tidigt eller slutar väldigt sent. Dessutom blir jag borta så länge att Lina inte klarar sig själv. Därför har jag ordnat med hundpassning. En snäll kvinna som bor här i närheten. Hon brukar även passa en snäll rottweiler som Lina hälsat på några gånger.
.
Så igår var kvinnan här med sin dotter. Testade att gå ut med Lina. De gjorde även ett försök att låta henne komma och hälsa på hemma hos dem. De har en kanin och ett marsvin. De kom tillbaka med en något pipig hund och berättade att "Lina skällde så mattorna krullade sig." Lina ville liksom inte ligga still i sin korg sen. När de gått gick Lina runt och pep och gick fram till ytterdörren och försökte öppna den med tassarna. Då detta vanligtvis betyder att hon är dålig i magen och har väldigt bråttom ut så gick vi ut. Ute verkade Lina mest intresserad av allt som rörde sig och lät. Inte ett dugg intresserad av att sköta magbekymmer. Så vi gick in igen. Ännu en gång visade Lina tydligt att hon ville ut, ställde sig på bakbenen och försökte öppna dörren, vankade mellan mig och dörren och gnydde lite grann. Så vi gick ut en andra gång. Längre promenad, Lina ville inte gå på toa. När vi kom innanför dörren igen började hon för tredje gången att öppna dörren och pipa lite. Då sa jag till henne att vad som än hände så skulle hon inte få träffa mer marsvin, hamstrar eller kaniner idag och ignorerade henne sedan. (Självklart med en viss oro att Lina faktiskt behövde gå ut och att detta skulle resultera i en surprise till mig på golvet!)
.
Detta hjälpte, efter bara någon minut eller två gick Lina och la sig i sin korg, suckade tungt och somnade. När jag sedan gick och la mig så hörde jag hur Lina rörde sig i sömnen. Är övertygad om att hon drömde om marsvins- och kaninjakt.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Kanin/marsvins-psykos”

  1. Eleonor writes:

    *skrattar* Tokiga hund! :)Ring mig, så ska jag berätta om Linas encounter med en hare utanför huset förra vintern…

    Kram E o gänget

  2. He, he, he! Jag trodde att det var rådjuren som låg sämst till! Börjar förstå att små gnagare är det som får igång min hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *