Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Morgonpromenad i dimman – Livet med dobermann

Morgonpromenad i dimman

Det är jättedimmig idag! Så Lina och jag gick ner till sjön för att titta lite om det var fint där. Det var det! Lina satt på en cementklump i sjön och jag gick runt i vattnet lite med mina gummistövlar. Lina är ju inte direkt överintresserad av vatten. Har fått tips från Falcos nya husse om hur man kan vattenträna, men det får bli nästa sommar.

När vi skulle gå hem kom det hundar från alla håll. Lina ville skälla på en hund som kom framifrån och missade att det kom två golden från vänster. Så när hon såg dem så blev hon tossig. Själv hade jag ju sjön i ryggen och hade inte så mycket plats att bara försvinna iväg med Lina. Sen kan jag inte låta bli att lura på hur golden-ägarna tänkte. Typ "Hmm, där är en dobermann som skäller mycket på en hund, vi fortsätter gå rakt mot den och passerar så nära som möjligt, så kanske vi också kan få skäll?" Så tror jag att de tänkte. För jag var tvungen att hålla i Linas halsband för att hon inte skulle nå dem, så nära gick de. Jag och Lina satt ner. Helt stilla. Så skälet till att de inte orkade gå runt oss med mer än en meters avstånd övergår mitt förstånd.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *