Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag är trött och har en hund i knät. – Livet med dobermann

Jag är trött och har en hund i knät.

Jag orkar ingenting idag. Är värdelöst trött och hängig. Har lite dåligt samvete över att jag inte orkar gå så långt med Lina när jag kommer hem från sjukhuset.
.
Så ringer hon som rastar Lina, bara för att berätta att hon idag hade med sig en annan liten hund och att Lina och lilla hunden lekt mycket. Att de gick en bra bit och att lilla hunden även ska följa med på promenaden imorgon! Då känns det skönt i hjärtat. När jag vet att Lina fått stojja runt lite medan jag varit borta.
.
Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig just nu, men jag vill verkligen se Insider ikväll om hundar och avel. Och så ligger Lina med huvudet i mitt knä här på soffan och sover. På rygg, med benen i vädret. Varje gång hon andas ut så blir det varmt mot mitt byxben. Så då kan jag ju inte resa mig upp för att gå och lägga mig! Då kanske jag stör hennes skönhetssömn.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *