Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Roligare att träna inne när det är mörkt ute. – Livet med dobermann

Roligare att träna inne när det är mörkt ute.

Det kommer ju aldrig någon snö! Det är ju bara mörkt ute. Hur tråkigt som helst.

Lina och jag går ut och promenerar men vi tränar inte något ute. Ja, förutom vanlig koppellydnad; inte skälla på andra hundar, stanna och sitt. Så vad gör man när man inte orkar vara ute och träna? Jo, man tränar inne. Eftersom det inte är så kul att träna sitt och ligg hela tiden och rätt svårt att träna inkallning inomhus så har jag börjat lära Lina andra saker. Jag började med "tass", något som Magnus alltid velat att Lina skulle kunna. När hon kunde tass lärde jag henne "tunnel". Nu kan hon det också. Så idag började jag med "backa". Ska det vara så här snölöst och mulet ute länge till så kommer jag att ha en färdig cirkushund till våren.

Men det är väldigt kul när hon fattar vad jag vill att hon ska göra! Måste komma på fler onödiga saker att lära in…
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Roligare att träna inne när det är mörkt ute.”

  1. Näe, vi har bara tränat fot inne än så länge. Vi har bara kommit en liten bit, när jag säger fot kommer hon och sätter sig vid sidan och glor på mig. Men vi har inte börjat knata ännu. Så vi kan bara fot i stillastående, räknas väl knappast?

    Kan vilda katten något kul?

  2. PalleQ writes:

    He he he… nää vilda katten är inte en miljadsdel så duktig som vackertass-Lina!! Oboj vad jag önskar att han bara satt och tittade på mig istället för hans mord-attacker! I början när jag hade han trodde jag det skulle gå o dressera han… men jag vet inte vad det är för fel på kattvarelserna egentligen!!

    Kram banan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *