Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Piip, piiip, gnäll, piiiiiiip – Livet med dobermann

Piip, piiip, gnäll, piiiiiiip

Någon (inte jag) måste ha tryckt ner en pipleksak ner i halsen så det hamnat strax ovanför struplocket (om nu hundar har ett sånt) på Lina. För f*n va hon låter. Hon bara går runt och gnäller. Hela tiden!

Det första jag gör när jag kommer hem är att gå ut med Lina och stanna ute i minst en eller två timmar. När vi kommer hem igen får hon vila en stund, sen får hon mat. Så när hon är rastad och mätt, DÅ börjar hon pipa. Hon slutar genast om jag leker med henne, övar på tass eller ligg, om jag reser mig och går någonstans så följer hon efter och är tyst så länge som det krävs för att fatta att jag inte är på väg att mata/gosa/leka med henne. Då börjar hon igen. Första dagarna så trodde jag att hon hade ont någonstans, men då måste jag säga att hon blir otroligt frisk och smärtfri så fort något kul händer.

Sen har hon även börjat med en annan liten charmig sak. Nämligen att försöka öppna ytterdörren. Tidigare har hon ju bara gjort det när hon måste gå ut, när hon varit dålig i magen och det har varit bråttom ut. Nu kan hon gå fram till ytterdörren fem minuter efter att vi kommit hem efter långpromenaden. Särskilt när hon vet att jag kan se henne. Men jag kan inte riktigt låta bli att belöna det beteendet, hon är ju så duktig som kan öppna dörrar! Men det är inte alltid det är så kul att gå ut fem minuter efter att man just kom hem när det spöregnar ute.

Hon är på rea just nu min hund. Här ligger reahunden med en colaburk från Hong-Kong och en från Thailand.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *