Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 I nytt hus i ny stad. – Livet med dobermann

I nytt hus i ny stad.

Då var vi framme! Skrev ju att jag skulle skriva igen när bredbandet kommit igång. Det har det inte. Jag är på Magnus skola just nu. Telia har fått telefonbiten att funka som den ska, Bredbandsbolaget går det sämre för.

Det går ju att överleva utan internet, men allt hade varit lättare med. Behöver få tag på en veterinär i närheten som kan kolla upp Linas op-sår, sånt görs ju enklast via internet. Jag ska söka jobb, det går inte alls utan!

Annars är Lina mer eller mindre helt som vanligt. Lite förvånad över att korgen ligger i ett nytt rum i ett nytt hus på en ny gata i en ny stad, men va fasen, vem är inte lite förvirrad över det? Bara att vi nu bor på andra istället för elfte våningen är en omställning för oss bägge. Lina har hittat en egen plats att sitta och titta ut genom fönstret på. På Lidingö såg hon ju långt men såg inte särskilt många vovvar från fönstret. Nu ser hon inte särskilt långt, men hon ser alla hundar som rastas i parken bakom vårat hus. Inom kort kommer hon att kunna "Titta fönstret". Varför inte lära in på kommando det hon gör ändå, jag tycker sånt är kul.

Vi har passerat brukshundsklubben ett antal gånger när vi varit ute och åkt med bilen. Vi ska ta och åka dit någon dag inom kort. Det ska bli kul!

Just nu går annars den mesta tiden åt till att packa upp kartonger och lådor och försöka få ordning på allt. Det är trist och tar tusen år. När Lina har sin lilla krag-tratt på sig (bara nattetid för säkerhets skull, dagtid är hon utan) så går hon in och fastnar i kartonger och möbler som står fel. Så det gäller att röja väg varje kväll innan man går och lägger sig.

Till sist vill jag säga stort tack till alla snälla som skrivit (både här på bloggen och via mail) och hört av sig nu i samband med Linas veterinärbesök och operation! Det är jättesnällt och det värmer! Tack!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”I nytt hus i ny stad.”

  1. Tjena tjabba hallå! Vad är Internet och bloggar utan Madeleine – ingenting! :) Vi har saknat dig under de dagar du inte varit uppkopplad!

    Jo förresten, pratade m Jessica (gå in på mina dogolänkar) och hon kan visa Linisen nere i Malmö i mars tror jag det var, om du är intr. Hon är kanoners på att visa hund! Och så kan hon ge dig lite tips osv – jo förresten, i och med vårt kennelsamarbete så är det ju bara f dig att åka över sundet om du vill komma på kennelträff/få hjälp, för det är ngt vi erbj nu i och med vårt kennelnätverk, bra va! :)

    KRAM, E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *