Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Utställning, låter kul men verkar lite läskigt. – Livet med dobermann

Utställning, låter kul men verkar lite läskigt.

Lina har en snygg lillasyster som heter Stars of Avalon Belle Lambourghini och kallas Bella till vardags. (Hennes matte heter också Madelen!) De är rätt duktiga i utställningsringen och de har både en hemsida och en fotoblogg. Bella kan korvtrix!

Jag och Lina ska väl pröva på någon gång vi också på att ställa ut, men jag vet ju inget om det och just nu tycker jag rent av att det verkar lite läskigt! Inte så konstigt när man läser om vad Dobermann-specialen i Sollentuna utmynnade i för hallaballoj! Jösses, det är ju inte så att man känner ett sug i magen efter att få ställa ut!

Är det alltid så här mycket tjafs Madde? I så fall så vet jag inte om jag är så pigg på det längre.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Utställning, låter kul men verkar lite läskigt.”

  1. Det är bara Specialerna s är på det där sättet, de andra stora utst brukar vara roliga att åka på, men jag har även hört att Spec nere i Skåne är betydligt mer trivsam o rättvis än den i örebro o Sthlm.. Kram

  2. Har också både läst och följt den tråden med förundran. Märkte inget av såna där misstankar på utställningen. Visserligen var jag inte nära just den ringen hela tiden, men en del tid och hörde inget sånt, utan var först när jag läste den tråden. Lite underligt tycker jag. Fast kan hålla med om att det flög köttbullar och bollar hejvilt utanför ringen för att peppa och hetsa hundarna i den. Rätt så störande, dels för man inte såg hundarna för att hoppande och stojjande människor, och för att en del hundar, framförallt yngre, såg mycket stressade ut av det hela. :(

    Visserligen är det här bara min andra uställning, så vet inte om det brukar vara så här. Men på första jag var på förekom inte sådant iaf. :) Så jag tycker minsann du ska försöka dig på en liten uställning ändå, det kan vara riktigt trevligt att träffa annat hundfolk :)

  3. Anonymous writes:

    Hejsan Madde! Nä då det är inte så farligt på utställningar. Det kan vara riktigt trevligt. Sitta o sola sig i gräset och vänta på ens tur. Fast så klart så är man ju super nervös *skratt* Men en dag på utställning är mycket mycket jobbigare än vad man tror, när jag kommer hem så är det sängen på en gång. Men det är nog för all nervositet och väntan. Klart att du ska testa att ställa ut, du kanske tycker att det är jätte roligt. Man kan ju oxå träffa lite nya bekanta, det är ju alltid roligt.
    Mvh Madde

  4. Nej det är inte alltid så där på utställning! Visst förekommer det försök till dubbelhandling på andra utställningar oxå, men då brukar domaren säga ifrån om han ser det. Jag vet inte varför det blev en sån het debatt om just den här utställningen. Visst skall du prova att ställa ut din dobbe, absolut. Då får du själv bilda dig en uppfattning om det är något för er eller inte. Det brukar vara mycket trevligt på utställningarna utomhus, mer avslappnad atmosfär och väldigt trevligt om det är fint väder. Visst är man lite nervös ibland och självklart om det är första gången, men det brukar gå bra ändå. Det är som sagt bara en domare som tycker si och så…ens vovve är ändå bäst oavsett hur det går! :-)

    Må så gott

    Lenis och Electra

  5. Så skönt att höra! Att vara nervös inför en tävling är väl ok, men att behöva gå runt och vara nervös för att någon ska tro att man mutat domaren om det går bra är mindre ok! Träffa nya bekanta, sitta i gräset och sola låter mer som min grej!

  6. SÖREN writes:

    Hej .

    Precis som Lenis säger…

    Jag får väl följa med dig och vara coatch där också.
    det är en officiell och en innoficill i början på maj i Lomma.
    kanske skulle vara något??
    Ha det så bra, snart är det dax igen.YES…

    Hälsningar Sören.

  7. Vi kan planera in första gg m Jessica, som vi pratade om, så kan hon visa dig exakt hur du ska göra. :) Låter det bra? Åsså får du en proffshandlerhjälp fr första början – tänk om man hade haft den starten själv. :P :lol:

    Kram E

  8. Åhh! Jag vill få det till att utställningar är farliga, läskiga och att alla där bara är elaka. Så börjar ni peppa mig allihopa! Snacka om grupptryck! Nu MÅSTE jag ju säga att jag ska ställa Lina snart. Typiskt… (Fast ni är väldigt snälla!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *