Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Prata med lyktstolpar, vad ska grannarna säga? – Livet med dobermann

Prata med lyktstolpar, vad ska grannarna säga?

Till min stora glädje så gick kontaktövningarna som vi övat på rätt bra på HundCampus. Vi ska givetvis fortsätta öva på kontakt till nästa gång. Så från och med i dag så kommer jag att öva på detta varje promenad. När Lina och jag gick en sväng tidigare i dag så bestämde jag mig för att "mellan den lilla busken och den stora björken" skulle vi öva kontakt. Det gick bara lite bra men jag är nöjd ändå. En annan hund var ute och gick i samma park som vi, sånt kan ju distrahera även den bästa.

När jag gick där i parken kom jag även på att Lennart vill att jag ska börja prata med lyktstolpar! Funderade på att ta mig ett snack med en stolpe i närheten men ångrade mig. Det kändes inte som en bra dag att börja på. Jag beter mig ju redan lite mystiskt med Lina som det är, så nu när jag förväntas prata med stolparna så lär jag ju bli Ljungbyheds eget pucko. Lär ju aldrig hitta några nya vänner om det ska fortsätta så här! Måste nog ladda lite innan jag sätter stolpplanerna i verket.

0 svar på ”Prata med lyktstolpar, vad ska grannarna säga?”

  1. Har DU pratat med lyktstolparna i Hällefors kanske? Känns mycket mer ok att prata med snön eller lövhögar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *