Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nästan ingen träning men fler vitsippor – Livet med dobermann

Nästan ingen träning men fler vitsippor

I dag var en kass dag, även om solen lyste. Jag gjorde ett försök att åka till bhk för att träna med Lina men insåg rätt snabbt att det var lönlöst. Jag kunde inte koncentrera mig. Så vi använde tiden till att öva väldigt lite och leka mycket samt att gå på en liten promenad. Jag hade kameran med mig och tog en massa bilder på min fina hund. Skönt att inte tänka på något och bara ta kort. Jag duschade Lina i går, så hon passade på att rulla sig extra mycket i dag! Ärret efter Linas operation syns som ett vitt streck på hennes mage. Rätt snyggt läkt. Sen tog jag ännu mer bilder på Lina bland vitsipporna. Gjorde ett litet vitsippsalbum som man kan beundra här.

0 svar på ”Nästan ingen träning men fler vitsippor”

  1. Sören writes:

    Hej!

    Vilka fina vårbilder, det är en härlig tid nu….
    Hoppas det går bra med er träning,
    Själva så har vi så mycket annat att det har blivit lite dåligt med minisöksträning,Så nu får vi ta oss i kragen och sätta i gång.
    Hälsningar från oss i Örkelljunga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *