Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Far går först och TummeLina sist. – Livet med dobermann

Far går först och TummeLina sist.

Jag håller på att lära Lina något nytt. Kommandot bakom. På enklaste sätt vill jag att Lina ska lära sig att på kommando gå bakom mig. Inga krav på var bakom mig hon går, hon får använda sig av hela kopplets längd, bara hon inte försöker passera mig. Känns konstigt att gå och berömma henne när hon gör rätt, dvs när jag inte kan se henne.

Kan tala om att det är INTE är bakom mig hon går om hon får välja när vi är ute och promenerar. Lina vill gå först. Helst en meter längre fram än kopplet är långt.

När vi är ute och övar och Lina försöker gå förbi mig så sträcker jag ut ett ben eller en hand för att hindra henne från att komma förbi. Oftast blir det benet. Jag känner mig som värsta Cesar Millan-galningen. Att hunden inte ska gå före för att det är jag som är packleader. Men folk får som vanligt tro vad de vill när och om de ser oss, jag bryr mig inte så mycket. Däremot funderar jag lite på vad och om det innebär något för henne att jag faktiskt går först.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Far går först och TummeLina sist.”

  1. Hei på deg=)
    Tusen takk for kommentar på bildet av mor og valper:)De har det bra alle 6,vokser og trives:)
    Må bare få si at du har en veldig vakker dobermann.
    Stå på og kos dere sammen.

    Hilsen Laila,Tinka og valpene;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *