Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rutindelad minisöksplatta – Livet med dobermann

Rutindelad minisöksplatta

Efter jobbet i dag var jag trött. Vi åkte till bhk ändå, jag och hunden. Där var det många hundar som övade lydnad (tror jag). Bra träning för Lina att det är andra vovvar där. Hon ville kolla på dem rätt mycket till en början, sen brydde hon sig inte. Lina var inte helt skärpt och jag var bara trött så vi övade bara lite sitt och ligg kvar samt lite, lite kontaktövningar. Lekte och kampade med kongen.

Det är nämligen stort fokus på att träna inomhus just nu, jag har äntligen fått ändan ur och börjat minisöka! I går gjorde jag lite justeringar på plattan. Den är täckt av svart "högtalartyg" och ibland är det svårt för mig att se var under tyget den lilla skinnbiten som Lina ska nosa efter ligger. Nu har jag märkt upp rutor med en vit penna och då blev det genast mycket lättare att träna! Nu ser plattan ut så här.Jag orkade inte skriva dit alla siffror mellan 1 och 12, det går att hålla reda på ändå! Jag skriver statistik på vilka rutor skinnbiten har legat i. De sista passen i går körde jag till exempel på ruta 3, 11, 4 och 8.

Det är vad vi gör på kvällarna nu och det passar mig utmärkt när jag inte orkar springa runt och lattja med henne.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Rutindelad minisöksplatta”

  1. Ja, det är väl det som är meningen sen. Nu försöker jag bara klicka in henne när hon nosar rätt. Jag tror att hon börjar fatta vad det är jag vill att hon ska göra. (Eller jag hoppas det i alla fall!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *