Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Varför ska man vara så duktig jämt när det ändå inte går vägen? (En meningslös skithistoria) – Livet med dobermann

Varför ska man vara så duktig jämt när det ändå inte går vägen? (En meningslös skithistoria)

Jag har hittat en rätt bra promenadväg att gå med Lina. En lång raksträcka med villatomter längs ena sidan gångvägen och bilväg på andra. Lämplig väg att gå om man vill träna koppelgående, hundmöten och lite sånt. Vi går tills gångvägen tar slut, sen vänder vi och går hem igen. Det tar väl ca 40-50 minuter t o r.

I går gjorde Lina något hon tidigare inte lyckats med, nämligen att lägga en liten hundhög precis i början på promenaden. Så jag tog fram min gröna påse och plockade upp efter henne, som vanligt. Tänkte att det måste ju finnas en papperskorg längs vägen. Jag kan bara slänga skräp i villaägares gröna skräptunnor om jag frågat om lov innan, så de var inte ett alternativ. Så vi knatade på. Det är ju inga problem att gå och bära på en liten bajspåse, men det är inte roligt heller. Särskilt som de inte är helt lukt-täta och det var så varmt ute! Inga papperskorgar! Jag visste med säkerhet att det finns en busshållsplats i slutet på vägen, precis där jag och Lina brukar vända och där MÅSTE det ju finnas en papperskorg!

Så kom vi fram till busshållspltsen i slutet på vägen. Visst fanns det en papperskorg! Äntligen skulle jag slippa skiten! Då ser jag att det sitter ett klistermärke på papperskorgen;Men då var jag så ful att jag slängde den där i alla fall! Ville inte bära 25 minuter till hela vägen hem igen! Precis när jag slängt påsen ser jag att på andra sidan vägen står det en vanlig papperskorg utan klistermärke…
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Varför ska man vara så duktig jämt när det ändå inte går vägen? (En meningslös skithistoria)”

  1. Finns såna lappar? Jag skulle också slängt ändå. Och fixat lappar där det står att man inte får slänga snorpapper i papperskorgen, det är ju också äckligt.. :p Papperskorgs-segregering.

  2. Ja, eller hur!? Alla utom hundägare får använda.

    "Vänligen respektera, inget snorpapper här tack!" Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *