Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag har blivit hundbiten. – Livet med dobermann

Jag har blivit hundbiten.

Fick reda på för någon dag sedan att mitt vikariat på sjukhuset inte blir förlängt efter den sista augusti. Ska prata med min chef i dag om lite alternativ som hon hade. Kunde tydligen få vik på någon annan avdelning istället. Själv tänker jag föreslå att jag kan jobba på timmar. Så att jag själv kan välja/bestämma när jag kommer in och jobbar eller ej.

Detta dels för att jag inte har något emot att komma in och jobba med kort varsel, dels för att jag kan träna med Lina mer då. Dvs jag kommer att prioritera hundträning framför jobb! Eller rättare sagt, prioritera bägge lika mycket.

Att träna med Lina är bland det bästa jag vet och jag ser inga skäl till varför jag inte skulle göra det så mycket jag kan då. Jag har med andra ord blivit riktigt hundbiten! Om jag skulle kunna jobba halva tiden som sjuksköterska och halva tiden med hund så skulle det vara perfekt.

Nu ska vi ut och gå ett varv i motionsspåret, Lina ska få dra en PET-flaska med vatten i. Orkar hon inte så stannar vi och dricker upp vattnet!
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Jag har blivit hundbiten.”

  1. Det är ju målet att behöva jobba så lite som möjligt, och ha så mycket tid som möjligt över till hundträning. Eller ännu bättre, få betalt för att träna hunden ;)

  2. Fast jag har ju redan världens roligaste jobb. Så skulle jag få betalt för att träna hund också så vore det lite för bra för att vara sant.

  3. Annika writes:

    ja, och inte blir det roligare av att veta att usk lönerna är ikapp våra ssk lönerna snart, iaf i helsingborg. brist på ssk men inga fasta jobb och skitlöner :(
    / matte till Fenris Och Hannibal

  4. Hej Annika!

    Jag fick jobberbjudande i HBG men ville hellre jobba på lilla söta sjukhuset i Ängelholm. Som nyfärdig ssk så fick jag ju inte välja lön själv heller direkt..

    Kanske folk ska sluta bli sjuka snart och ssk inte behövs längre? Knappast troligt… Snart skriker de efter ssk! Hurra, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *