Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mera drag- och löpträning – Livet med dobermann

Mera drag- och löpträning

För tredje kvällen på kort tid så var vi ute och sprang jag, Lina och Magnus. (Vi kan roa oss på lördagskvällar vi!) När vi började springa i dag så drog Lina som en tok i selen. Hon förökte galoppera och verkligen kämpade framåt. Den där lilla 1,5-litersflaskan hon har efter sig är som en fluglort. Jag måste komma på något snarast att hänga efter henne, just nu drar hon mest matte efter sig! Inte för att det gör så mycket men samtidgt så är det rätt obekvämt att springa med ena armen mer eller mindre sträckt hela tiden.

I dag sprang vi bara 3, 5 km. I förrgår sprang vi 5,5 km. Att det blev kortarte sträcka i dag berodde på att min kycklingmiddag stog högt i halsen. Ibland tror jag att Lina om hon fick chansen skulle springa i evighet! Hon verkar ha outtömliga krafter i benen.

Har så smått börjat öva lite extra på kommandot "Stanna" och "Framåt", känns relevant i dragträning. "Stanna" kan hon redan rätt så bra sen tidigare men inte så bra som jag skulle vilja och vi har aldrig övat på det tidigare när hon springer. Så det gör vi nu.

Måste sätta mig in mer i dragträning, uppvärming, nedvarvning och strechning av hund också.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Mera drag- och löpträning”

  1. sören writes:

    Hej.

    Ett tipps köp dig ett hundförarbälte med resår,som dämpar knycken så slipper du få 2 meter långa armar HA..Ha, har själv ett, kan rekomendera det,så kan du agera tyngd bakom Lina,gör själv det med Rex när han inte har däcket efter.
    Ha de Sören

  2. Ja, det måste jag nog göra. Får ju träningsvärk i hela axeln och nacken av att träna så som vi gör nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *