Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Träningskompisar vore kul – Livet med dobermann

Träningskompisar vore kul

Jag saknar träningskompisar! Alltid när vi tränar så är vi själva. Magnus, jag och Lina.

Det skulle vara kul att prata lite hund med någon annan. Det skulle vara kul att få lite nya tips och idéer. Jag tror att det skulle vara nyttigt för Lina att träna tillsammans med en annan hund. Öva på att öva med andra hundar i närheten helt enkelt. Kanske skulle det finnas tid för lite lek efter träningen? Dessutom är det alltid roligt när man är fler som har kul tillsammans. Så med risk för att låta lite desperat så känner jag mig lite ensam just nu.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Träningskompisar vore kul”

  1. Anki writes:

    Hej Madeleine.
    Försökte skriva till dig redan igår men betraktades som spam…*s
    Tränings kompisar är alltid kul.Vi har tur med det jag och min lilla hund.Vi tränar spår och viss mån lydnad(inget avancarat).Tänkte börja med rally lydnad snart.Tycker det är kul att titta in på din sida emellanåt, många fina bilder och intressant att kolla vad ni hittar på. Hoppas du inte misstycker. MVH Anki

  2. Madelen writes:

    Hej, jag skulle gärna träna med dej och Lina. Synd bara att ni bor så långt borta.
    Mvh Madde o Bella

  3. Träningskompisar är hur trevligt som helst. Söka på vovve, aktivhund eller annat forum kanske? Så jag hittade mina :) Lite svårare att hitta såna som håller på med specialsök kanske. Men går ju säkert att hitta folk som vill passa på att träna lite allt möjligt med störning. :)
    Annars finns ju vi här i sthlm alltid ;)

  4. Anki; Tack för snälla orden om min sda. Kul att någon vill läsa om vad vi hittar på. Kikade på skyltarna som används i Rallylydnad för ett tag sedan, fattade noll, men det verkar kul!

    Madelen och Ida; Jag hade tyckt att det var sååå kul att träna lite med er! Det spelar ingen roll vad, jag vill bara ha lite sällskap! (Varför ligger Ljungbyhed i Skåne? Suck.)

  5. emmanorrbring writes:

    Hej! Var bor ni i Skåne. Jag bor i Kävlinge och har en snart 6 månad gammal dobbis jag skulle gärna vilja träna med er. Få tips o råd. Kram Emma

  6. Hej Emma!

    Va kul! Det skulle vara rätt kul att träffas någon gång, även om jag inte är så säker på att jag har så mycket tips och/eller råd att ge!

    Hälsa vovven!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *