Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Två inomhusbanor! – Livet med dobermann

Två inomhusbanor!

I dag har Lina följt med mig ner i källaren och kollat på när jag tvättat och hängt upp tvätt. Det tycker hon är rätt tråkigt men det blir ju lite övning det med. Typ ligga still och vänta fast det är tråkigt. Efter det var Lina ute och gick med Magnus och fick springa runt lite grann i sin nya långlina. När hon kom hem var hon varm och tungan hängde långt ut.Lite vila och vatten, sen var det dags att inviga nya banan. Det var kul, för Lina gick längs med den och nosade på alla burkarna, precis som hon skulle! I burk nummer 2 och 5 ligger det komress som legat i te-burken. I de andra tre burkarna ligger det bara komresser som inte legat på något speciellt ställe. Så att Lina inte börjar lukta efter komresser utan te!Annars har jag nu äntligen bytt grus i minisöksplattan. Den vita hinken innehåller det gamla gruset, den svarta innehåller det nya. Med två inomhusbanor att öva te-sök på så skulle jag nu våga påstå att vi är rustade för en hel sommar med fortsatt ösregn ute.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Två inomhusbanor!”

  1. Sören writes:

    Hej snickaren!!

    Vi fick inspiration av ditt bygge så nu har vi också en som bidde orange
    du kan ju kika på vår sida.

    Om du känner dig allt för ensam i din träning, så kan du ju alltid slå en signal, så kunde vi kanske köra till skogs och lägga spår eller om du har något annat förslag, du vet var vi fins.
    Ha det gott både du och Lina MVH Sören

  2. Du är så duktig. Är så otroligt imponerad av ditt engagemang och allt du lägger ner på Lina och eran träning! :) Behöver fler som du här i världen.. Helt klart!

  3. Sören; Snyggt! Väldigt orange färg var det minsann! Funkar banan lika bra som den är färgglad? Tänkte på att din burkar är något upphöjda, lyfter inte herr Rex upp dem då? Eller det kanske funkar bättre med den stora Rex-nosen?

    Anna; Jag bor i Ljungbyhed. Där finns inget att göra förutom att träna hund… Dessutom är du ju min "fys"-coach så det är ju delvis tack vare dig vi hittar på så mycket kul.

  4. Hihi naaw det var snällt sagt :) Tycker bara det är kul att hjälpa till. Men som sagt jag är helt klart imponerad av dig och Lina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *