Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag går inte ut med Lina. – Livet med dobermann

Jag går inte ut med Lina.

Husse Magnus är hemma på jullov sen cirka en vecka tillbaka. Så nu behöver inte Lina gå upp med mig och gå ut mellan 6 och 7 på morgonen! Hon kan lugnt sova kvar i soffan eller korgen och så går hon och Magnus ut när det blivit ljust ute istället.

Men det känns jättekonstigt att bara gå en liten runda med Lina på kvällen, istället för att vara ute 1-2 timmar tillsammans som vi är i vanliga fall varje dag. För nu när Magnus är hemma så passar jag på att jobba så mycket som möjligt, 7 dagar i veckan till och med dagen före julafton.

Igår när jag kom hem så var Lina ute och gick med Magnus. Det var också helmysko, att komma hem utan att mötas av en glad hund! Kändes dystert och trist att komma hem till tom lägenhet.

Längtar efter julafton, då ska jag och Lina gå på en lång promenad, i dagsljus!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *