Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Strandbus och mera hus – Livet med dobermann

Strandbus och mera hus

Innan vi åkte på ny husletarjakt i dag så gick vi ner till stranden här för att rasta hundarna. Stranden var så gott som öde och havet var lugnt och stilla. De lite molniga vädret gjorde att horisonten och himlen liksom smälte ihop, jättefint! Kameran var inte med så bilderna nedan är tagna med min iPhone.
ahus10.1
Eftersom det var tomt på stranden fick flickorna vara lösa och de utnyttjade tillfället att springa så både vatten och sand stänkte. Husse och jag ställde oss en bra bit ifrån varandra och lät hundarna springa mellan oss på stranden. Kul!
ahus10.2
Iris studsboll upptäckte snart att man kunde hoppa upp och ner från de höga sandkanterna som hade bildats. Lina höll sig nere på stranden men gjorde enstaka försök att få tag på lillasyster innan de sprang ikapp, en hund uppe och en nere i full fart.

Iris hoppade givetvis både upp och ner på det brantaste stället! Vad annars?
ahus10.3
Lite sandiga och åkte vi sedan i väg på dagens husjakt. Vi hittade ett väldigt bra hundhus och nu håller jag tummarna att ingen utom vi vill ha det så vi slipper en elak budgivning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *