Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundutflykt utan hund – Livet med dobermann

Hundutflykt utan hund

I morgon åker jag till Göteborg! Där ska jag träffa min farmor och gå på MyDog! Ska bli jättekul och jag har redan många favoriter som jag måste hejja på. Tyvärr är det svårt att veta vilka hundar som är vilka, inte alla som jag ens träffat på riktigt! Så det kan hända att jag kommer hejja på nästan alla som är där.

Själv fick jag i dag hem en surprise i brevlådan (visste att jag skulle få den, men inte att jag skulle få den redan nu). En dobermanntröjja som kan beundras till vänster i bild. Perfekt! Den ska jag ha på mig på MyDog. Så vet alla som ser mig att jag är jag. Då kan man gå fram till mig och säga ”Det är du som är kockoskallen med bloggen va?” och så kan jag svara ”Jajjamensan!” Bra va?

Om ingen kommer fram och frågar om jag är jag så ska jag bara ägna mig åt att ta bilder. Lina stannar hemma med Magnus så det är tur att jag kanske kan klappa några andra fina vovvar när jag är borta så länge från henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *