Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bakom en stubbe i en skånsk skog – Livet med dobermann

Bakom en stubbe i en skånsk skog

Efter att ha gett Iris frukost och försäkrat mig om att hon inte hade tänkt spy upp den igen på fredagsmorgonen så packade vi in flocken i bilen och åkte söderut. 57 mil senare var vi framme i Skåne, närmare bestämt i det lilla huset på prärien och hunden Gizmos flock.

Jättekul att ses igen! Samtidigt lite konstigt att inte Spiken och Rocky fanns där längre. Nu ska nog Gizmo få en liten jobbig lillebror snart och tre dobermann fyller upp ett hus rätt bra tillsammans så det kändes ändå nästan som ”gamla tider”. Vi satt uppe till sent på natten och pratade hund, en trevlig kväll!

giz1nov10 Lördagen spenderade vi i skogen med att träna hund. Först körde vi uppletande med hundarna, Gizmo var en riktig fena på att hitta grejjer! Sen fick Iris testa på sin första stora uppletanderuta som redan var vallad och klar när hon kom till platsen. Tre föremål var redan utlagda så jag skickade bara ut henne med ett leta och hoppades att hon skulle fatta. Det gjorde hon och kom in med två saker av tre innan det började bli lite för mycket för det lilla huvudet. Sista skicket fick hon lite hjälp och då fick jag även in den tredje saken.

Efter uppletandet fick jag äran att gå och lägga mig bakom en stubbe i skogen och Magnus fick lägga sig under ett cammo-nät lite längre bort då Gizmo skulle träna lite sök. Det var härligt att ligga där och luta sig mot en rot och både höra och känna hur Gizmo kom i full fart genom skogen. Kände en förvånansvärt lätt tass i ryggen innan han försvann med sin rulle i munnen tillbaka till husse. Duktige killen hittade sedan både matte Jessica och Magnus lika fint.

giz2nov10Sist men inte minst gick vi en promenad i skogen och hundarna fick springa lösa tillsammans och sträcka på benen.

Jag beundrade Jessicas fina jacka med SDK-tryck på ryggen och lurade på om jag inte skulle vara snygg i en likadan…? Det tror jag minsann att jag skulle!

En fika tillsammans innan vi sa hejdå och lastade in våra saker i bilen och åkte vidare till Åhus där Iris (efter att först ha fått ny duracellenergi) äntligen har somnat i en liten hög i sängen bredvid Lina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *