Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lika kort åt bägge hållen – Livet med dobermann

Lika kort åt bägge hållen

I torsdags åkte vi hem till Lena och sov hemma hos henne för att på fredag åka vidare till stugan vi hyrt över helgen. Där sov vi två nätter och delade rum med Iris mamma Jamaika och hennes matte Catrin.

I dag söndag åkte vi från stugan till Borås och sover över en natt hos min pappa. Fjärde natten på tredje stället och Iris bara hänger med.

Iris gick rakt in och la sig i soffan och verkar bara ett krav på uppehället eller var vi ska sova; att jag är i närheten.

Iris är cool och nöjd och sover där jag bäddar bara hon inte separeras från mig.

Var gränsen för ”separerad” går är däremot lite luddigt. Samma rum bakom kompostgaller går bra. Att jag är i ett rum och Iris i rummet bredvid med kompostgaller i dörren mellan rummen går däremot inte bra. Antalet meter mellan oss har också betydelse oavsett om vi är i samma rum eller inte.

Iris som var rädd för kompostgaller när hon var yngre har nu bestämt sig att läskigheten av dem inte väger tyngre än viljan att ta sig till matte. Galler välts, galler buffas bort med nosen, stängda dörrar öppnas. Kort och gott; hon vet att det går att komma ut och hon jobbar på det tills hon lyckas. Högljutt.

I går släppte jag ut henne på gräsmattan utanför stugan och skulle bara in och hämta något lite snabbt. När jag kom tillbaka till altandörren stod Iris med framtassarna på dörren och försökte spana efter mig in genom fönstret.

Det är både jobbigt och kul på samma gång att hon fixar allt annat och är cool bara hon får vara med mig. Navelsträngen är lika kort åt båda hållen, fick jag välja skulle jag ha henne max några meter bort hela tiden alltid.

Fast nu längtar jag faktiskt hem, Iris hade goprokameran på ryggen idag när vi körde sök, vill hem och se filmen så snart som möjligt! Det får bli morgondagens blogginlägg för i morgon åker vi hem igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *