Lydnad, rally och ett slalom

I dag var vi i Lund och tränade på BK. Fem dobermannägare blev vi i dag vilken var väldigt kul, särskilt som ett av ekipagen var nya bekantskaper; Linda och hunden Inez. Några tränade rallylydnad, några tränade lydnad.

Min iPhone är sjuk, min vanliga kamera hade slut på batteri så jag tog med mig min GoPro och fotade och filmade med den. Alla fastande på bild i alla fall.
14maj14

Iris och jag körde några pass med paus uppe på läktaren mellan passen, då kikade vi på de andra när de tränade. Iris tittade också på de andra när de tränade och lekte. Hon pep avundsjukt när någon kampade men annars var hon tyst och bara tittade. Jag vill verkligen att Iris ska känna tydlig skillnad mellan träning och paus och det tyckte jag funkade utmärkt i dag.

Bäst av allt i dag var när Eva kommenderade oss en stund och när Evas hund Selma och Iris låg plats. (Selma busreste på sig men Iris brydde sig inte, jag blev glad och nöjd.) Vi behöver andra när vi tränar!

Jag filmade några random saker med kameran också. Dels när vi kollade på när de andra tränade, dels vår egen träning och när Iris och jag körde ett slalom bara för att det är kul!

Ett svar på ”Lydnad, rally och ett slalom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette