Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fisfabriken på turné – Livet med dobermann

Fisfabriken på turné

Iris äter nordic färskfoder i vanliga fall och har gjort så länge.

Nu på semestern släpade jag icke med mig färskfoder utan första gången på kanske 4-5 år har hon bara ätit torrfoder i över en vecka. Orijen heter det tror jag.

Hon har förvandlats till en stinkande pruttmaskin! När hon lägger av en fis får vi öppna rutorna på bilen, öppna hotellfönstret, fly! Hur kan några torra hundmatskulor förvandlas till så rutten fisånga mellan Iris mun och rumpa? Var kommer sumpgasen ifrån?

Fisfabriken turnerar vidare i Europa…

5 svar på ”Fisfabriken på turné”

  1. … I förrgår natt vaknade jag av att det fullkomligt STANK (det var alltså min hund som hade fisit). Arg över det otrevliga uppvaknande, och bombsäker på att hon låg och sov ungefär direkt nedanför min näsa, muttrade jag ”gå och lägg dej” (hennes bädd är i rummet intill och jag tänkte att ett litet avstånd mellan oss skulle vara nödvändigt för att undvika att bli väckt igen av hennes illalukt).

    Döm min förvåning när jag hör hur hon förvånat reser ser ut bädden och trampar omkring på parkettgolvet i rummet intill när hon hört mitt ”gå och lägg dej”, hon låg redan i sin egen bädd!! I ett annat rum! Och fes ändå så illa att jag alltså VAKNADE?!

    Finner inte ord.

    1. Haha! Jag tror din hund pruttade inne i ditt sovrum, insåg att det luktade fisigt och gick och la sig i ett annat rum för att slippa doften! :-P

  2. Min kille har gått på Orijen i flera år, hans mage har aldrig varit så bra, före vi hittade rätt sort tror att jag vi prövade ca 10-12 olika foder… Nu försöker jag introducera lite Mush-BARF, då hans mage är otroligt känslig så måste ta det jätteförsiktigt… Kallu slutade även fisa stinkbomber efter vi började med Orijen, före det så var man tvungen att utrymma huset! :-P Idag får han Brit Care, och är ännu bättre i magen än på Orijen… Jag skulle vilja BARFa, men känner att jag inte riktigt har kunskapen om det… dessutom bor vi på Åland, och här är allt i köttväg jättedyrt, vilket ju är mindre kul förstås… :smirk:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *