Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina är hemma igen. – Livet med dobermann

Lina är hemma igen.

Äntligen! Vi fick hämta Lina igår klockan 13. När de ringde från veterinären var jag hemma hos Magnus föräldrar och höll på att göra lite ändringar på klänningen som jag skulle ha på mig på min examensfest på Grand. Så med en färdigsydd klänning så åkte vi direkt till Bagarmossen för att hämta lilla Lina.

Väl där visade det sig att de var överbelastade just då och vi fick vänta. Och vänta. När Lina äntligen kom ut så var hon inte en särskilt lycklig hund. Hon bara pep. Ville nog gå hem. Sen fick vi vänta en stund till på att få veterinärsinstruktioner och recept. När vi åkte från Bagarmossen borde jag ha varit ombytt, fixad i håret, sminkad och var på väg till T-centralen. Istället satt jag i baksätet i mysbyxor och håret på ända och klappade på min lilla hund som mest pep, hela tiden!

När vi kom hem rastade Magnus Lina och jag sprang upp och satte upp håret och sminkade mig. Sen drog jag klänningen över huvudet, tog klackskorna, väskan, mina smycken och stay-upsen i handen och sprang ner igen. Bytte om gjorde jag i bilen. Lina pep.

Magnus lämnade av mig och jag gick sen på bröllop, åkte till Berns, gick till Grand Hôtel för examensfesten och avslutade kvällen på Medicinska föreingen på campus Solna. Så att säga att det var jag som tog hand om Lina när hon kom hem igår är en fet lögn! Det var Magnus som fixade medicin från Apoteket och tog hand om lilla gumman. Jag kom hem klockan tre inatt och då mötte Lina mig i hallen, för att sedan vägra gå och lägga sig. Hon gick runt och pep. Jag tror att klockan var strax efter fyra när hon äntligen la sig i korgen och sov igen, då hade hon fått en liten portion mat och druckit vatten.

Idag har Lina varit ute på en liten promenad och nu sover hon i sängen. Hon har ätit mat (hon verkar jättehungrig!) och inte pipit så mycket.
Lina visar sin rakade mage och alla stygnen.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Lina är hemma igen.”

  1. Lilla pluttan.. :( Men det läker jättefort. Hennes mamma snittades ju för A-kullen och det var aldrig några problem med det ärret efteråt. Hoppas att du hade en trevlig afton på din examensdag – det var du värd ! – och jag lovar att det inte gick någon nöd på Lina att vara hemma m husse. :) Stor kram Eleonor

  2. Du är så snäll. Det känns så skönt att alltid ha dig där, både som stöd och som vän! Som tur är så går det ju att tillämpa rätt mycket av min utbildning även på hund, alltså är hon min patient här hemma just nu! Tack och kram på dig!

  3. Ja, det är jätteskönt att ha henne hemma! Hon ligger inbäddad i en filt här brevid mig i soffan. Så jag har koll på henne hela tiden och klappa henne på huvudet lite då och då.

  4. Va skönt att det gick bra med lilla tösen! Du får köpa ätbara skor framöver. :-)
    Jag har haft tur med Electra som aldrig har ätit upp någonting. När hon var mindre så tuggade hon sönder mina bästa dyra "Walking shoes", hela hälkappan var borta på ena skon. :-) Sen så har hon tuggat sönder att par sk platåträskor, hela klacken på ena var söndergnagd och i småflisor! haha
    Men som tur är så sväljer hon inte ner något läder elller annat.

    Ha det gott
    Lenis och Electra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *