Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Som en blandning av Iris och Lina – Livet med dobermann

Som en blandning av Iris och Lina

En bloggare vid namn Hillevi skrev ett inlägg på sin blogg och frågade om det fanns några hundar hon kunde öva sig på att rita av. Vi var fler som svarade och jag föreslog självklart hunden på min blogg.

Hillevi ritade och här är resultatet. Det blev som en blandning av bilden på min banner, dvs en blandning mellan Lina och Iris. Tack snälla Hillevi för att du orkade rita!
iris14juni14

Hennes blogg är full av fina teckningar, gå in och kika HÄR.

På tal om så är det nog dags att byta banner nu. Det är för många som tror att jag har flera hundar. Det har jag inte längre.

2 svar på ”Som en blandning av Iris och Lina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *