Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Från sökskogen till Blå stjärnan – Livet med dobermann

Från sökskogen till Blå stjärnan

Det sista jag gjorde innan vi somnade igår var att rengöra Iris hål i munnen. När vi vaknade imorse hade hela hålet fyllts upp med äckligt fult igen. Iris var dock pigg och glad som vanligt.

Innan jag skriver om något annat så måste jag berätta att början på dagen har varit suverän. Kul och lärorikt i sökskogen med mycket hjälp och tips från vår instruktör Gunilla. Hur bra som helst.

När Iris hade kört sitt andra sökpass (bara en figge och ett skick) så gick vi tillbaka till bilen. Där kräktes Iris upp frukost, vatten och korvbitarna hon fått som belöning.

Efter det blev Iris lite slö. Trött i värmen, kanske hade jag inte fått i henne tillräckligt med vätska? Hade Iris inte haft sitt fula håll i munnen så hade jag låtit henne vila, svalkat av henne och lurat i henne vätska men nu vågade jag inte chansa. När de andra körde lydnad åkte Iris och jag in till Blå stjärnan i Göteborg.

Först ville veterinären behålla henne över natten men efter en stund bestämde vi att vi skulle nöja oss med infart så att de kunde ta blodprov och Iris skulle få dropp.

Så här sitter jag nu på det svala golvet i ett rum med Iris i knät under tiden som hon får dropp. 300 ml Ringer på en timme ska hon få. 143 ml har gått in, det är 32 min kvar och min rumpa och ben har somnat för ungefär 10 min sedan.

I’ll be back.

Ett svar på ”Från sökskogen till Blå stjärnan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *