Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bloggläsare på besök! – Livet med dobermann

Bloggläsare på besök!

Efter att barnen åkt hem mot Stockholm igen så tog det inte lång tid innan nästa besökare dök upp;

Vovven Disa! Disa kom så klart inte själv utan med sin gulliga matte och mattes lika gulliga kompis!

Disas matte har läst min blogg rätt länge. Jag vågar påstå att hon hängt med från början faktiskt och det är fem år nu! Det var jättekul att träffa henne och hennes söta vovve. Vi hade mycket att prata om.

Lina är ju inte särskilt lekig av sig så där och Iris var ovanligt tråkig med den söta gästen. Tyvärr tror jag att det sistnämnda beror på att Iris är på väg in i löp.

Lite lek och spring blev det men som sagt, Iris var inte alls lika leksugen som hon brukar. Men det är så skönt att ha tomt nu så även hundgäster kan få lite nytta av tomten och springa runt.

9 svar på ”Bloggläsare på besök!”

  1. Tack snälla för att vi fick besöka er :-)
    Disa orkade knappt lyfta huvudet från det att vi kom hem till igår vid lunchtid :-P

    Hinderbanan i inlägget nedanför såg rätt kul ut, men att betala 50 kr för det, nja. :struggle:

    1. Frida, det är jag som ska säga tack! :D Det var kul att ni ville komma hit och hälsa på!

      Det var inte många knop här hemma heller efter den dagen kan jag säga! :ZZZ:

  2. Alltid roligt med besök och är de hundmänniskor, ja då är det ännu roligare. Det finns ju liksom så mycket att prata om :laugh:
    Tror Lara också är på väg in i löp, hon verkar också lite slö och ointresserad av lek ?:-)

    1. Särskilt såna som har dobermann! :-D

      De får inte löpa nu Hille, vi ska ju tävla RMet ihop ju!

    1. Emelie, tack själv! Din vovve var så söt och glad! :-))

      Hoppas att ni hade en bra bilresa hem sen! Hörde att det tog nästan exakt så lång tid som jag eniro-forskat mig fram! ;)

  3. Hej,

    Har föjt dig länge men din site fungerar inte alls i firefox eller så är det uppläsningen som rör till det men allting blir högercentrerat (runt halva skärmen försvinner).

    Hälsning /mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *