Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Snökaos och källaren – Livet med dobermann

Snökaos och källaren

Det sägs att det är snökaos här nere i söder. Magnus och jag tyckte att vi borde ha fått medalj för att vi var ute med Lina i nästan två timmar i går och koppeltränade. För då kom blåsten och snön underifrån på ett obehagligt sätt. Till och med Lina gick och kisade. I dag är det bara roligt! Lina och jag var just ute och sprang som två idioter i snön. Vinden har gjort att snön ligger i drivor och det är svårt att avgöra var det är 2 cm snö och var det är närmare 30-40 cm djupt. Så på sina ställen hade Lina snö upp till magen, det hindrade henne inte från att skutta och springa runt, runt.

Kul med snö eller ej, vi fortsätter att öva nere i källaren. Där är det lite varmare än utomhus och garanterat snö och blåsfritt. Massor av bilder på hur det ser ut när vi tränar där nere finns här.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Snökaos och källaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *