Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sally är Toughest – Livet med dobermann

Sally är Toughest

Sally har fått dåligt med utflykter nu här i början när det varit som det varit med mitt ben. Mycket promenader här hemma och mycket träning hemma på tomten har det blivit istället. Sally har plötsligt kommit in i en period där det ska skällas och morras på allt och alla. Beror det på åldern eller avsaknad av möten med andra än bara oss här hemma? Jag visste inte ens svaret själv.

Därför var Sally på utflykt i går. Det bar av in till Malmö, där Sally aldrig varit förut, närmare bestämt Ribersborg där tävlingen Toughest gick av stapeln.

Vi var på plats rätt tidigt på stranden. Eliten startade nämligen först och var det något som både husse och jag ville se så var det dem. Under tiden kom fler tävlande ut på banan och mer publik anslöt. Sally tog allt med ro utom de första hundarna hon såg, hon reste ragg och var väldigt avvaktande. De tävlande verkade hon knappt lägga märke till.
2maj151
När vi närmade oss start- och målområdet hade det hunnit bli väldigt mycket folk på plats! Sally knatade på och verkade inte bry sig om att det plötsligt började bli trångt.
2maj152
Faktum är att hon gärna la sig ner och tuggade på gräset när vi stannade till en längre stund vid något specifikt hinder. Att folk ylade, hejade och sprang upp för plankor vid sidan av henne verkade inte riktigt bekomma henne.
2maj154
Vid det absolut sista hindret var det så trångt att folk riskerade trampa på Sally. Hon fick åka i famnen när vi tittade på de tävlande som kämpade på den där flera meter höga rampen. Sally passade på att slappa under tiden.
2maj153
Många ville hälsa på Sally. Mest uppmärksamhet fick hon från tre tjejer som klappade mycket och gärna. Sally passade på att pussa dem på näsan tillbaka när de hade klappat färdigt.
2maj155
När vi var på väg tillbaka till bilen några timmar senare hade Sally sett så många hundar att hon nu ville fram och hälsa på alla hon såg. Riktigt kul att se och jag var så stolt över min lilla benget som bara smälter intryck och knatar på som ingenting!

När vi precis var framme vid bilen fick jag jobba lite då en kille trillade rakt ner på huvudet när han skulle över ett klätterhinder och halkade. Vid det laget var Sally så trött att hon gick och la sig i bilen och sov som en stock under tiden som vår bil agerade sjuktransport bort till ambulansen vid målområdet som satte nackkrage och körde honom vidare till sjukhus. (Om du någonsin läser detta Johan, jag hoppas att det gick bra och att du klarade dig utan bestånde skador!)

5 svar på ”Sally är Toughest”

    1. Jättebra fråga Malin.

      Så här snurrigt är det: Jag hade röd tröja så då ville jag att Sally också skulle vara lite röd. Men det halsbandet är ju ett stryp och den funktionen använder jag typ aldrig på mina hundar. Så hon skulle bara ha det röda för färgen.

      Men som du ser på en av de översta bilderna så blev den delen som hängde ner så lång att hon gick och bet i den så då satte jag fast den i kopplet också.

      1. OK, det var ju lite lustigt :) tänkte om det var någon säkerhetsgrej.. att ni var rädd att hon skulle krypa ur det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *