Mamma Maika!

Under dobermannklubbens riksläger hölls även medlemsmöte. På det mötet kom det ett gäng medlemmar som inte var med på själva lägret. En av dem var Catrin som äger Iris mamma Jamika.

Med sig hade hon Jamika. Tiken som var så trevlig att jag ville ha valp efter henne. Fina Jamika och Lina var nästan lika gamla (typ någon vecka som skiljde bara) Således är Jamika nu fyllda 11 år och även om har blivit lite grå om nosen är hon samma fina och glada!
27juli151
27juli152
27juli153
Då Iris är släkt med några hundar som var med på lägret var Jamaika även föremål för beundran från fler som var där. Hon är ju både faster och moster åt en massa vovvar.

Dagen efter att jag skrev detta inlägg fick jag reda på att Jamaika hade dött. Det kändes otroligt märkligt att jag dagen innan skrivit detta och lagt upp. Iris mamma var en av de trevligaste dobermanntikar jag träffat. När jag fick höra att hon skulle ha valpar ville jag ha en direkt. Iris reagerade alltid när hon träffade Jamaika, hon verkade veta att det var mamma och blev lika glad varje gång. Jag är ledsen att hon inte längre finns med matte Catrin men jag är glad att hon fanns kvar så länge. Puss på dig Maika!

Ett svar på ”Mamma Maika!”

  1. momo <3 Fina Hund!

    Allan hälsar att han älskar livet på landet, och att jaga fåglarna på tomten Wink
    Du har en trevlig blogg som vi tittar in på titt som tätt!

    Ha det fint! /Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette