Löper du tyst Iris?

Som vanligt började det med att Iris kissade mer än vanligt. Blev mer moody än vanligt. Hungrigare. Löp på g. För någon vecka sedan svullnade Iris hundsnippa precis som den alltid gör vid löp. Nu när det har gått ett par dagar har hon också börjat vika undan svansen så fort jag kliar henne på rumpan eller Sally nosar henne där bak. Inget konstigt eller ovanligt alls. Jag har lagt ut lite extra filtar i soffan som vanligt. Jag har sagt till han som bor här att han gärna får ha Iris i sängen om han vill men att vara beredd på att hon löper.

MEN jag har fortfarande inte sett en enda droppe blod. Var är blodet? Sally som har löpt samtidigt eller kort därefter visar inga tecken på att vara på väg in i löp alls. Vad är detta? Är det det här som är tyst löp? Det känns mer som ett förvirrande löp faktiskt. Jag fattar ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette