Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ljungbyhed är fullt av hundbajs. – Livet med dobermann

Ljungbyhed är fullt av hundbajs.

Nu har jag bott här i tre månader. I dessa tre månader har jag förundrats över hur många och stora högar med hundbajs som ligger lite överallt. I vintras var det väl ok, då kunde man ju torka av skon i snön och hundbajset var mer något som förbryllade mig.

Nu är det över 20 grader varmt ute och jag har små skor utan strumpor i. Går barbent. Hundbajset ligger i solen och luktar. Barnen leker ute på gräset. Nu är jag inte förbryllad, nu är jag sur. Det är jätteäckligt!

Det ligger en park precis utanför vårat hus där vi ofta rastar Lina. Parken ligger granne med skolan och många barn går och leker där. Parken kryllar av hundbajs! Det ligger överallt! I den parken finns det en rulle hundbajspåsar i anslutning till en papperskorg. Så påsarna är gratis och max 200 meter bort om man nu skulle vara både snål och råka befinna sig i fel ände av parken. Hur lat får man vara om man är hundägare i Ljungbyhed?

Det är inga små högar heller så det är inte så svårt att gissa vilka latmaskarna är. Stora hundar är dyra i drift, bajspåsekostnaden borde vara en droppe i havet. Stora hundar behöver mycket motion, hur lat är man då om man inte orkar böja sig ner och plocka upp efter hunden?

Givetvis kan jag ärligt säga att min plocka-upp-statistik ligger på 100%.

0 svar på ”Ljungbyhed är fullt av hundbajs.”

  1. Haha! Men du kanske går mer i skogen med din vovve och inte i parken som ligger precis vid lågstadieskolan?

  2. Fy Fan för sånt… vi har visserligen inte speciellt mycket pluttar som ligger hos oss men när jag väl hittar en så blir jag lika förbannad varje gång!!! hur svårt kan det vara?? och vi har oxå en sån gratisrulle där jag brukar rasta mina hundar.. Min statestik ligger oxå på 100%!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *